- este extrasa dintr-o sursa naturala
- este o apa plata, perfect echilibrata
- caracteristicile sale microbiologice si fizico-chimice o incadreaza in STAS 1324/1991 si o recomanda pentru consumul zilnic necesar hidratarii organismului
- are un continut scazut de saruri (sub 250 mg/l)
- poate fi folosita pentru prepararea ceaiurilor, laptelui praf, cafelei si supelor instant, fara sa modifice gustul acestora
- nu are nici un fel de contraindicatie in cazul bolnavilor cu afectiuni renale sau biliare
- nu contine clor
- isi pastreaza caracteristicile fizico-chimice in timp
- este o apa plata, perfect echilibrata
- caracteristicile sale microbiologice si fizico-chimice o incadreaza in STAS 1324/1991 si o recomanda pentru consumul zilnic necesar hidratarii organismului
- are un continut scazut de saruri (sub 250 mg/l)
- poate fi folosita pentru prepararea ceaiurilor, laptelui praf, cafelei si supelor instant, fara sa modifice gustul acestora
- nu are nici un fel de contraindicatie in cazul bolnavilor cu afectiuni renale sau biliare
- nu contine clor
- isi pastreaza caracteristicile fizico-chimice in timp
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu