duminică, 23 mai 2010

Calitatile apei de izvor La Fantana

Cel mai mare avantaj al apei de izvor este continutul scazut de minerale, ceea ce o face potrivita chiar si pentru consumul pe termen lung, intrucat aceasta nu isi altereaza gustul. Nivelul foarte scazut de sodiu din apa de izvor – sodiul avand ca rol retinerea apei din organism - , face din apa pura de izvor o apa potrivita atat nou nascutilor, cat si persoanelor varstnice. Datorita calitatilor sale, apa de izvor poate fi folosita in alimentatia copiilor cu varsta de pana la 3 ani.

Apa este foarte importanta pentru organismul copiilor, de aceea acestia trebuie sa consume o apa echilibrata, pura. Copiii nu ar trebui sa bea apa cu un grad de mineralizare care sa depaseasca 120 mg/l (0.12 gr/l) si cu continut de sodiu de peste 20 mg/l (0.02 gr/l). Apa de izvor este superioara celei de la robinet, care conţine clor. In plus, apa de izvor nu contine impuritati, spre deosebire de cea de la robinet care este transportata printr-o retea veche de conducte, si este ecologica, provenind din zone montane.

Apa de izvor La Fantana provine din inima Sibiului, Talmaciu.

0 comentarii: